Chcesz się zagłębić w temat produktów finansowych -odwiedź Pieniadze.edu.pl

Pożyczki poza bankowe pod zastaw nieruchomości

Dyskusje na temat udzielania kredytów osobom widniejącym (negatywnie) w bazie danych Biura Informacji Kredytowej BIK

Pożyczki poza bankowe pod zastaw nieruchomości

Postprzez Amator3 » 23 Sty 2010 15:17

pożyczki od prywatnych inwestorów pod zastaw nieruchomości: mieszkania, lokalu użytkowego, domu, działki budowlanej, działki rolnej, gospodarstwa rolnego, oprocentowanie 4,5% / m-c, umowa notarialna, proponujemy produkty z kilku źródeł finansowania, kontakt: Tel. 510 908 900, email: topkredyt@gmail.com
Amator3

Dołączenie: 23 Sty 2010 15:10

Re: Pożyczki poza bankowe pod zastaw nieruchomości

Postprzez KREDYTY123 » 13 Mar 2010 19:27

witam serdecznie
mam do zaoferowania kredyty dla zadluzonych ze zla historia kredytowa pomagam na lata wyciagnac ludzi z petli zadluzen
kredyty konsolidacyjne dla zadluzonych
kredyty pod zastaw nieruchomosci
kredyty gotowkowe dla zadluzonych
oferta dla osob z pustym bikiem
NOWOŚĆ KREDYTY POZABANKOWE POD HIPOTEKE
moga miec panstwo komornika windykacje wypowiedziane umowy zrobie wszystko byle tylko pomoc panstwu czasami trzeba spelnic warunki np.gdy windykacja lub komornik potrzebny poreczyciel ale nie w kazdym przypadku
Kredyty jakie mam w ofercie maja bardzo duza przyznawalnosc.
pozdrawiam serdecznie i zapraszam wszystkich zainteresowanych o kontakt na mail:pawcio83s@gmail.com tel515 688 048
KREDYTY TYLKO BANKOWE WYSOKA PRZYZNAWALNOSC.

NIGDY NIE POBIERAM ZADNYCH OPŁAT PRZED ZALATWIENIEM SPRAW

NOWOSC KREDYTY DLA OSOB OSIAGAJACYCH DOCHODY ZAGRANICA LECZ NA TERENIE UNI EUROPEJSKIEJ

515 688 048

pawcio83s@gmail.com
KREDYTY123

Postprzez Przedsiębiorca » 29 Kwi 2010 09:00

Witam. Szukam pożyczki w kwocie 80 tys.zł na 6 miesięcy, na 3,5-4 % miesięcznie pod zastaw nieruchomości wartej 190 tys. zł. Umowa notarialna. 518857555
Przedsiębiorca

Postprzez marcin » 08 Maj 2010 09:23

Oferujemy Państwu prywatne pożyczki pod zastaw nieruchomości bez BIK i z komornikiem. Gotówka już w 24h.Minimum formalności,BRAK PRZEDPŁAT. 516 775 590
marcin

Postprzez max-daniels » 18 Maj 2010 12:08

Witam. Poszukuje pozabankowej pożyczki w kwocie 80 000 zł na okres 6 do 12 m-cy na 2-4% miesięcznie pod zastaw nieruchomości wartej 160 000 zł. Umowa notarialna. Cel - inwestycja w innowacyjny pomysł i firmę (już założoną i przygotowaną do startu). Mam bardzo dobrą gwarancje zwrotu. 518857555 Dziękuje. Za pomocny kontakt zapłace.
max-daniels

Postprzez MOTOCYKL96@WP.PL » 18 Maj 2010 14:30

max-daniels napisał(a):Witam. Poszukuje pozabankowej pożyczki w kwocie 80 000 zł na okres 6 do 12 m-cy na 2-4% miesięcznie pod zastaw nieruchomości wartej 160 000 zł. Umowa notarialna. Cel - inwestycja w innowacyjny pomysł i firmę (już założoną i przygotowaną do startu). Mam bardzo dobrą gwarancje zwrotu. 518857555 Dziękuje. Za pomocny kontakt zapłace.
MOTOCYKL96@WP.PL

Postprzez MOTOCYKL96@WP.PL » 18 Maj 2010 14:36

max-daniels napisał(a):Witam. Poszukuje pozabankowej pożyczki w kwocie 80 000 zł na okres 6 do 12 m-cy na 2-4% miesięcznie pod zastaw nieruchomości wartej 160 000 zł. Umowa notarialna. Cel - inwestycja w innowacyjny pomysł i firmę (już założoną i przygotowaną do startu). Mam bardzo dobrą gwarancje zwrotu. 518857555 Dziękuje. Za pomocny kontakt zapłace.

WITAM MOGE POMÓC UZYSKAC POZYCZKE POD ZASTAW NIERUCHOMOSCI

MÓJ TEL 692 495 183
MÓJ MEIL [MOTOCYKL96@WP.PL]

POZDRAWIAM
MOTOCYKL96@WP.PL

Postprzez ewa bryl » 14 Cze 2010 08:28

KREDYTY123 napisał(a):witam serdecznie
mam do zaoferowania kredyty dla zadluzonych ze zla historia kredytowa pomagam na lata wyciagnac ludzi z petli zadluzen
kredyty konsolidacyjne dla zadluzonych
kredyty pod zastaw nieruchomosci
kredyty gotowkowe dla zadluzonych
oferta dla osob z pustym bikiem
moga miec panstwo komornika windykacje wypowiedziane umowy zrobie wszystko byle tylko pomoc panstwu czasami trzeba spelnic warunki np.gdy windykacja lub komornik potrzebny poreczyciel ale nie w kazdym przypadku
Kredyty jakie mam w ofercie maja bardzo duza przyznawalnosc.
pozdrawiam serdecznie i zapraszam wszystkich zainteresowanych o kontakt na mail:pawcio83s@gmail.com tel515 688 048
KREDYTY TYLKO BANKOWE WYSOKA PRZYZNAWALNOSC.

NIGDY NIE POBIERAM ZADNYCH OPŁAT PRZED ZALATWIENIEM SPRAW

NOWOSC KREDYTY DLA OSOB OSIAGAJACYCH DOCHODY ZAGRANICA LECZ NA TERENIE UNI EUROPEJSKIEJ

515 688 048

pawcio83s@gmail.com
ewa bryl

Postprzez maria55 » 31 Lip 2010 13:58

witam potrzebuje na spłate 75000tys mam emeryture w wyskokosci 1200zł i zajęcie komornicze jesli ktos moze pomuc prosze o kontakt na rubaszewski10@op.pl
maria55

Postprzez pawcio83s@gmail.com » 24 Sie 2010 17:29

WITAM SERDECZNIE
mam do zaoferowania pozyczki pozabankowe pod hipoteke domow mieszkan lokali dzialek itp z bardzo szybkim czasem realizacji gotowka juz w 48 godzin
osoby zainteresowane prosze o kontakt pod numerem 511 003 642 lub 515 688 048
lub mail:pawcio83s@gmail.com
nie pobieramy zadnych oplat wstepnych i dzialamy na terenie calego kraju
pawcio83s@gmail.com

Powróć do Kredyty bez BIK

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość