Chcesz się zagłębić w temat produktów finansowych -odwiedź Pieniadze.edu.pl

Kredyt bez BIK dla zadłużonych ze zła historią kredytową

Dyskusje na temat udzielania kredytów osobom widniejącym (negatywnie) w bazie danych Biura Informacji Kredytowej BIK

Kredyt bez BIK dla zadłużonych ze zła historią kredytową

Postprzez aleksander-jank » 18 Sie 2009 08:51

Kredyty dla zadłuzonych ze zła historią kredytową w BIK:
-opisz swoja historię
-podaj wysokosc zadłuzenia wraz z nazwamie bankow i obecnymi ratami
-kredyt w jakiej kwocie państwa interesuje i rata jaka jestescie w stanie płacic
-mies.zarobki netto i z jakiego tytułu pochodzą.
Do 150000zł nie wymagam żadnych zabezpieczeń.
Wymagane dokumenty:
-ksero dowodu osobistego
-NIP
-umowa o prace
w przypadku osób prowadzacych własna działalnosc:NIP,REGON,wpis do ewidencji,dowód osobisty
aleksander-jank@wp.pl
aleksander-jank

Dołączenie: 18 Sie 2009 08:11

Re: Kredyt bez BIK dla zadłużonych ze zła historią kredytową

Postprzez jwona64 » 18 Sie 2009 13:37

4 lata temu wzielam kredyty na firme kredyty sa niesplacone błedy młosci poprostu osoba ktorej wziełan ten kredyty nie placiła ma stały doch i chce załozyc nowa firme czy mozecie mi pomoc zadłuzenie jest granicach 20 tys odsetkami moj doch to 1500
jwona64

Dołączenie: 17 Sie 2009 11:20

Postprzez monalisa73 » 19 Sie 2009 08:03

W styczniu 2009r. spłaciłam 13 kredytów na kwotę około 90 000 zł. Większość z nich była przeterminowana a dwa nawet u Komornika. Dlatego jestem umieszczona w BIK-u ze złą historią kredytową. Jak do tego doszło nie ma co pisać bo staram się o tym zapomnieć. Tragiczna sytuacja rodzinna i zdrowotna skumulowana z problemami finansowymi spowodowała taką sytuację. Na dzień dzisiejszy zostało nam do spłaty 4 kredyty na mnie i męża a jeden, na którym spłacie mi najbardziej zależy to ten kredyt w wysokości około 85 000 zł, którym spłaciłam poprzednie. Jest to kredyt w dużej wysokości i tylko na 6 lat więc jego rata wynosi 2 075 zł. Kredyt ten nie widnieje jednak na mnie tylko został wzięty na moją rzecz ale przez osobę z rodziny. Dlatego też na jego spłacie głównie mi zależy.
Obecne kredyty:
1. Bank PKO BP S.A. Odział Skarżysko-Kam. rata - 112 zł wysokość zadłużenia 2 800 zł
2. Bank Spółdzielczy oddział Skarżysko-Kam. rata - 175 zł wysokość zadłużenia 2 000 zł
3. Dom Bank oddz. Łódź rata - we CHF więc zależy od kursu średnio 450 zł do 500 zł wysokość zadłużenia 45 000 zł
4. Karta kredytowa Millenium wysokość 500 zł
5. DB Kredyt oddz. Starachowice - rata - 2075 zł wysokość zadłużenia 85 000 zł

Kwota kredytu potrzebna mi na spłatę tych wszystkich zobowiązań to około 140 000 zł lub tylko tego jednego kredytu największego to 90 000 zł.
Rata jaką była bym w stanie płacić to od 1000 zł do 1 500 zł

Zarobki netto moje Maksoń Monika to 2 089 zł a męża Maksoń Piotr to 1 850 zł . Wynagrodzenie Moniki - praca na pełny etat na czas nieoznaczony Urząd Miasta Skarżysko-Kamienna ul. Sikorskiego 18 a Piotra - praca pełny etat na czas nieoznaczony Energetyka Cieplna miasta Skarżyska-Kamiennej Sp. Z o.o. ul. 11 Listopada 7

Monika i Piotr Maksoń
ul. Prusa 16/12
26-110 Skarżysko-Kamienna

E-mail: monalisa73@amorki.pl
monalisa73

Postprzez Gość » 23 Sie 2009 18:06

witam moj maz jest zadluzony na okolo 70000zl przez karte kredytowa jest w biku maz zarabia 2000zl miesiecznie ja dopiero od 2miesiecy pracuje i moj zaroboek to600 sl miesiecznnie , nasze raty miesieczne przekraczaja nasze zaroboki chcielibysmy zmniejszyc raty i dobrac cos na kredyt samochodowy gdyz mamy daleko do pracy.Chcielibysmy sie dowiedziec czy mamy jakies szanse na zmniejszenie tych rat dziekuje polbank oddzial dabrowa gornicza 50000 ,dominet bank oddzial dabrowa gornicza 30000zl moj mail to 1bozena212@wp.pl
Gość

Postprzez brunetka » 24 Sie 2009 09:28

potrzebuję pilnie kredytu około 40 tys. bez biku
brunetka

Postprzez brunetka » 24 Sie 2009 09:29

magdusia2403@wp.pl
brunetka

Postprzez tomitomi » 24 Sie 2009 11:21

witam mam złą historie w bik i chciałbym zaciągnąć kredyt 20tyś zł i niewiem kto mi tyle udzieli bez sprawdzania w bik proszę o pomoc na adres adam.bydgoszcz1@wp.pl
tomitomi

Postprzez Jula1-80 » 25 Sie 2009 11:01

Mam problem potrzebuje 50 tys.zł na spłate kredytów mamy złą historię w bik jeszcze komornika nie ma ale straszą że dadzą do komornika Kredyty są w AIG PKO BP Lukas bank i cetelem ale w cetelemie są spłacane w terminie reszta nie .Czy ktoś mi doradzi proszę o meila Jula1-80@tlen.pl
Jula1-80

Postprzez ala » 25 Sie 2009 12:30

mój mąż pośiada cztery kredyty i trzy karty kredytowe w tej chwili ten dług wynosi prawie 60 tys. Niestety żaden bank nie udzieli mu konsolidacj poniewarz zalegamy z opłatami i mój mąż jest od dwóch miesięcy w biku . Oboje pracujemy ja mam umowe na stałę ale obecnie jestem ne wychowawczym . czy może mam ktoś pomuc to proszę o kontakt tel.698759767
ala

Postprzez marynia61@poczta.onet.pl » 26 Sie 2009 14:06

Zwracam się z prośbą, o pomoc, mam w 5 bankach kredyty, chciałabym się ich pozbyć, jestem w stanie krytycznym, wszystkie te kredyty stoją na mnie, banki mi odmawiają pomocy ze względu na zdolność, która wynosi 1530zł. miesięcznie, mąż uciekł od problemów, i zostałam z tym sama, nie daję rady od 3-ch miesięcy, a nigdy nie miałam z tym problemu, teraz boję się windykacji, a co gorsza komornika, nie chcem mjeć z tym do czynienia, ponieważ zawsze bałam się sądów, nie wspomnę o komorniku. Nie mam żadnego zabezpieczenia, o żyrantów w obecnych czasach ciężko, hipoteka też nie, bo mieszkanie jest komunalne, co prawda czynsz niski, ratowała by mnie rata jedna, która była by na 10do 12lat, mam pracę dodatkową, ale nie mogę jej wykazać, Nie wiem co mam robić, szukam pomocy gdzie to jest możliwe, ale nic nie wychodzi, nie uchylam się od spłat, ale w tym momencie mam poślizgi nawet do 2 tygodni do trzech, nigdy nie przekraczały więcej, ale nie wiem co będzie dalej, chcem uniknąć problemów, Moje zadłużenia to :
Bank Spółdzielczy;-ok. 9000
Euro Bank:- ok. 24000
Citi financial;- ok. 23700
DB0;- ok. 30000
Lukas Bank;- ok. 13049
no i karty kredytowe na ok. 12000
Tak wygląda moje zdłużenie, teraz wiem że głupio postąpiłam dając sobą manipulować,żebym wiedziała, że z tym zostanę na lodzie, nigdy do tego bym nie dopuściła, a teraz borykam się z tym sama, dlatego jeżeli to możliwe to proszę o odpowiedz, czy jest szansa na to abym wyszła z tego problemu. Dziękuję za uwagę i czekam na odpowiedz.
marynia61@poczta.onet.pl

Postprzez pablos3838 » 31 Sie 2009 14:43

zwracam sie z prozba potrzebuje pilnie 20 000 zl. mamy z zona trzy kredyty i chcemy je zamienic w jeden.ja mam 5 300 do splaty w cetelem bank zona ma 3500 w skok wielkopolska i 1600 w skok kardynala wyszynskiego.pare lat temu mialem klopoty finansowe przez co trafilem do bik-u .w tym roku bylem bez pracy przez 3 miesiace i sie znowu opuznialem ze splatami.od marca mam juz stala prace ale niestety banki odmawiaja mi kredytu przez bik.jestesmy w stanie z zona placic okolo 700- 800 zlotych miesiecznie .jezeli ktos moze nam pomuc lub doradzic bedziemy wdzieczni.

z powazaniem Pawel i Marjola
pablos3838

Postprzez agnes » 31 Sie 2009 19:00

Witam wszystkich potrzebije pilnie 20 tys kredytu jestem w bik-u nigdzie moge uzyskac kredytu nie wiem co juz mam robic mam umowe na stale jestem w stanie splaca po 600zl miesiecznie prosze bardzo o pomoc moj nr 507516881
agnes

Dołączenie: 31 Sie 2009 18:38

Postprzez pablos38 » 01 Wrz 2009 04:41

pablos3838 napisał(a):zwracam sie z prozba potrzebuje pilnie 20 000 zl. mamy z zona trzy kredyty i chcemy je zamienic w jeden.ja mam 5 300 do splaty w cetelem bank zona ma 3500 w skok wielkopolska i 1600 w skok kardynala wyszynskiego.pare lat temu mialem klopoty finansowe przez co trafilem do bik-u .w tym roku bylem bez pracy przez 3 miesiace i sie znowu opuznialem ze splatami.od marca mam juz stala prace ale niestety banki odmawiaja mi kredytu przez bik.jestesmy w stanie z zona placic okolo 700- 800 zlotych miesiecznie .jezeli ktos moze nam pomuc lub doradzic bedziemy wdzieczni.
moj numer tel. 608 748 628

z powazaniem Pawel i Marjola
pablos38

Dołączenie: 31 Sie 2009 13:57

Postprzez histjan » 01 Wrz 2009 14:01

Witam

Szukam POMOCY!!!!!!!!!!!

Jestem pracownikiem budżetówki i szukam wyjścia z sytuacji. W miesiącu lutym uzyskałem kredyt w Db wraz zkartą na 98 000 zl. - rata 1890 zł + karta. Spłacam jeszcze kredyt samochodowy w Getin Banku - rata 450 zl ( pozostało mi 13000) i pożyczkę w PKO BP - rata 250 zl.( do spłaty 1500 zl).

Mój dochód netto to 3100 zl. Umowa na czas nieokreślony. Dodatkowo 300zl praca na umowe zlecenia Liceum dla Dorosłych.

Szukam kredytu,kredytu refinansowego lub konsolidacji - max 200 000 zł. Nie mam hipoteki. Zakładam firmę.

Proszę o pilny kontakt: histjan@poczta.onet.pl
histjan

Dołączenie: 01 Wrz 2009 13:34

Postprzez Gość » 02 Wrz 2009 13:19

witam bardzo prosze o pomoc potrzebuje ok 10,000 zl kredytu nr kont 519 186 074 kasia
Gość

Następna

Powróć do Kredyty bez BIK

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Yahoo [Bot] oraz 3 gości