Chcesz się zagłębić w temat produktów finansowych -odwiedź Pieniadze.edu.pl

problemy z bankiem?

Dyskusje na temat udzielania kredytów osobom po zajęciach komorniczych

problemy z bankiem?

Postprzez nova » 22 Sty 2010 18:41

Masz problem z bankiem? Czujesz się oszukany?
Masz wrażenie, że postępują nieuczciwie? Nie wiesz jak z nimi rozmawiać?
Możemy Ci pomóc.

www.antywindykacja.cba.pl
antywindykacja@o2.pl
nova

Re: problemy z bankiem?

Postprzez Oszukany » 18 Kwi 2010 22:41

UWAGA na CONNECT tzw. antywindykacja. Pól roku temu straciłem pracę i zacząłem opóźniać się ze spłatą pożyczek. W internecie zobaczyłem reklamę tego conect z Warszawy. Zadzwoniłem i miła pani powiedziała mi, że to wspaniale że do nich zadzwoniłem bo oni mi zmniejszą raty, nawet do poziomu 30% i jak tylko im zapłacę to wszystkie te pożyczki będę miał z głowy. Za swoje usługi podali mi kwotę odpowiadającą prawie 3 miesięcznym ratom pożyczek - strasznie dużo. Mówię im że musiałbym się u rodziny zapożyczyć jeszcze bardziej żeby zapłacić taką kwotę i że na pewno nie będę miał na te pożyczki wtedy. Miła pani powiedziała mi że tylko taka wpłata może uratować mnie przed komornikiem i po tygodniu jak już pożyczyłem od rodziny to im zapłaciłem. A potem to mówiła miła pani że działają i że na pewno będzie dobrze, a potem znowu, a potem dostałem wypowiedzenie pozyczek, a potem ..... to już nikt nie chciał ze mną rozmawiać. Żeby chociaż coś próbowali zrobić, dzwonili do tych banków, napisali cos. A jak dzwoniłem do windykacji Eurobanku to mi powiedzieli że w ogóle się nie kontaktowali. Dlatego ostrzegam przed connect z warszawy, bo żeby naciągać i łupić takich ludzi którzy są w dołku, to już naprawdę brak słów.
Oszukany

Postprzez Adminek » 18 Maj 2010 15:22

Ja nie skorzystałem z ich usług. Jak widzę na szczęście. Przykro mi że dałeś się nabrać:( Jak rozmawiałem z tą "miłą Panią" przez telefon to tak jakoś nie wydała mi się profesjonalna tzn. właściwie niewiele wiedziała i tylko mówiła żeby zapłacić to wszystko da się załatwić. Jak ktoś nic nie wie i mówi że da radę wszystko to jakoś mu nie wierzę. Mówiła też że szef jest adwokatem a CONNECT to kancelaria prawna. Sprawdziłem w okręgowej radzie adwokackiej, a potem na stronie adwokatury ogólnopolskiej. Takiego adwokata nie ma! Nie ma nawet takiego aplikanta. Niezrażony sprawdziłem wśród radców prawnych i ... tam też nikogo takiego nie ma. To jakieś oszustwo mi się wydało. Dlatego nie skorzystałem.
Adminek

Postprzez Świadomy » 25 Maj 2010 21:11

Przecież w Warszawie wszyscy wiedzą że to zwykły oszust i naciągacz. To nie jego pierwszy biznes taki.
Świadomy

Powróć do Kredyty "z komornikiem"

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość