przez Oszukany » 18 Kwi 2010 22:41
UWAGA na CONNECT tzw. antywindykacja. Pól roku temu straciłem pracę i zacząłem opóźniać się ze spłatą pożyczek. W internecie zobaczyłem reklamę tego conect z Warszawy. Zadzwoniłem i miła pani powiedziała mi, że to wspaniale że do nich zadzwoniłem bo oni mi zmniejszą raty, nawet do poziomu 30% i jak tylko im zapłacę to wszystkie te pożyczki będę miał z głowy. Za swoje usługi podali mi kwotę odpowiadającą prawie 3 miesięcznym ratom pożyczek - strasznie dużo. Mówię im że musiałbym się u rodziny zapożyczyć jeszcze bardziej żeby zapłacić taką kwotę i że na pewno nie będę miał na te pożyczki wtedy. Miła pani powiedziała mi że tylko taka wpłata może uratować mnie przed komornikiem i po tygodniu jak już pożyczyłem od rodziny to im zapłaciłem. A potem to mówiła miła pani że działają i że na pewno będzie dobrze, a potem znowu, a potem dostałem wypowiedzenie pozyczek, a potem ..... to już nikt nie chciał ze mną rozmawiać. Żeby chociaż coś próbowali zrobić, dzwonili do tych banków, napisali cos. A jak dzwoniłem do windykacji Eurobanku to mi powiedzieli że w ogóle się nie kontaktowali. Dlatego ostrzegam przed connect z warszawy, bo żeby naciągać i łupić takich ludzi którzy są w dołku, to już naprawdę brak słów.